Activiteiten

School is meer dan alleen leren. Buiten de gewone lessen organiseren wij verschillende leuke activiteiten, zoals het kamp en excursies. Dit zijn vaak dé activiteiten die de leerling het langst zullen bijblijven.

Kamp

Klas 1 en klas 4 gaan op kamp. Deelname aan het kamp is verplicht. Informatie over het kamp ontvangt u op tijd per brief. Op het jaarrooster staat ook de actuele informatie over de kampdata. Het jaarrooster vindt u op onze website.
Voor de betaling van het kampgeld ontvangt u een factuur, die u eventueel in termijnen kunt betalen. Indien dit problemen oplevert of wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de school.

Excursies

Klas 2, 3 en 5 gaan op excursie. Ook dit geven we op tijd aan per brief. Op onze website vindt u meer informatie over de excursies.

Sportdagen

Zowel de onderbouw als bovenbouw hebben sportdagen. Deze sportdagen worden 2 keer per jaar georganiseerd.

Iedereen Actief !

Sporten is fijn om te doen. Het is gezond, het is leuk en je kan er andere jongeren leren kennen. Maar het is niet altijd makkelijk om een geschikte sport of sportvereniging te vinden. Het kan helemaal lastig zijn als je te maken hebt met bijvoorbeeld ADHD of autisme. Dan word je niet altijd begrepen binnen een sportvereniging. Ben je op zoek naar een geschikte sport- of beweegactiviteit, maar weet je niet waar je het beste terecht kan? Neem dan contact op met Loes Boetes van SportService Zwolle, tel: 038 - 423 66 86 of mail naar l.boetes@sportservicezwolle.nl. Samen gaan we kijken waar jij op je plek zit. Kijk ook eens op http://www.iedereenactief.nl/.

Oriëntatiedag

Leerlingen uit klas 1, 2 en 3 gaan één dag in juni (oriëntatiedag) kijken en meewerken bij een bedrijf naar keuze. Deze oriëntatiedag is ter voorbereiding op de beroepskeuze en de stage.

Schoolfeest

Ieder jaar wordt er een schoolfeest gehouden. Wat het thema van het feest is en wat we gaan doen wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Ons telefoonnummer: 088 - 850 7400

Ons adres: