Landstede Groep

Stage ervaringen van leerlingen

Hallo ik ben Robby Prins en ben 16 jaar oud en zit in de 4e klas.
Ik loop stage bij supermarkt EMTÉ in Hasselt. Wat ik daar allemaal doe is vakken vullen, spiegelen en producten die over de datum zijn of kapot, weggooien. Het is daar vaak gezellig en mijn collega’s zijn ook gezellig.
Waarom ik deze stage heb gekozen is omdat ik graag wat werk ervaring wil en wil weten wat je allemaal bij een winkel moet doen. Ik loop er nu volgens mij al 2 maanden stage. Mijn stage begeleider helpt me ook goed als ik iets niet snap. Bijvoorbeeld als ik het product niet kan vinden kan hij het zo laten zien.
Waar ik vooral trots op ben is dat ik soms klanten kan helpen bij het zoeken van een product.

 

Stage bij tuinland.


Ik ben Jarno en ik loop bij Tuinland stage.
Tuinland is een groenbedrijf. Dat houd in dat ze planten en ander tuingereedschap verkopen. Maar je kunt er ook stage lopen, zoals ik. Ik loop hier inmiddels al bijna 2,5 jaar stage en het bevalt me goed. Vriendelijke collega’s en je kunt er veel leren. En wat ga je bij Tuinland doen ?
Je gaat stellingen opbouwen en afbreken. Je gaat pallets met goederen ophalen en wegbrengen. Hoe je vracht kan laden en lossen, hoe je met een pompwagen om kunt gaan. En met de elektrische palletwagen om kunt gaan, goederen uitpakken, dingen op de juiste plek zetten, een beetje schoonmaak werk, BBQ in elkaar monteren, tafeltjes en stoelen in elkaar zetten, en nog veel meer.
Kortom veel mogelijk heden om te doen en te leren.

Leuk bedrijf met veel mogelijk heden.   

Groetjes Jarno.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 - 8507400

TalentStad Praktijkonderwijs
Blaloweg 1
8041 AH Zwolle