Activiteiten

Op TalentStad Praktijkonderwijs organiseren we veel activiteiten waaraan je kunt meedoen. Ook zijn er regelmatig gastlessen en excursies. Er is altijd wel iets wat jij leuk vindt!

Er zijn verschillende activiteiten, zoals sportclinics en theateractiviteiten. Zo geven studenten van Landstede MBO regelmatig clinics van sporten als basketbal en voetbal. Andere sporten waar je een clinic van kunt doen zijn roeien, kickboksen, squash en klimmen. Deze lessen krijg je van onze gymdocenten of van gastdocenten.

Daarnaast doen we elk jaar mee aan Festival Woest: dit is een groot cultuurfestival in Zwolle. Tijdens Woest kun je meedoen aan activiteiten die te maken hebben met dans, muziek en theater. Ook werken we aan je creatieve ontwikkeling tijdens speciale lessen.

Wil je zien wat wij zoal doen? Kijk dan hier.

Acties voor goede doelen

Een van onze waarden is dat we betrokken zijn. Dat betekent onder meer goed zorgen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de aarde waarop je leeft. Daarom organiseren we elk jaar een actie voor een goed doel. Dit doen we samen met onze Ouderraad en onze Leerlingenraad. Verschillende goede doelen helpen we zo met een bijdrage.