Sport

Sport op Talentstad Praktijkonderwijs

Bij ons op Talentstad Praktijkonderwijs vinden we sport heel belangrijk. Dat komt dan ook heel veel terug in de week. Zo hebben we de volgende sportieve momenten in de week:

Gewone gymlessen

Op onze school bieden wij voor iedereen in de onderbouw een blokuur gym aan. Tijdens de gymlessen doe je allerlei verschillende sporten en spellen. Van voetbal tot turnen en nog zoveel meer!

Sportoriƫntatie

Naast de gymlessen bieden we ook een blokuur sportoriƫntatie aan. Tijdens deze uren maak je kennis met allerlei sporten. Mountainbiken, klimmen , tennis, rugby en nog veel meer leuke sporten. Zit er een sport bij wat jij heel leuk vindt ?

KeuzeWerkTijd

Om de week af te sluiten hebben we op de vrijdag een keuzeprogramma. Natuurlijk kun je ook voor sport kiezen. Met een groep van verschillende leerlingen uit verschillende klassen ga je een extra moment sporten.

Ik ben PA

In dit keuze programma leer je in een klein groepje heel veel dingen. Zo leer je samenwerken, overleggen, presenteren, organiseren. Als eindopdracht kun je bijvoorbeeld lesgeven aan een basisschoolklas of een sportactiviteit binnen onze school gaan organiseren. PA leerlingen kunnen ook ingezet worden als spelleider bij sportdagen. Een heel leuke en leerzame cursus!

Talent-uur

Voor het talent-uur kun je je inschrijven. Na schooltijd kun je kiezen voor leuke activiteiten. We hebben bijvoorbeeld een circusvoorstelling gemaakt of voetbaltraining krijgen op het sportveld.