Gezonde school en kantine

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf gezond bent en blijft. En dat jij in een gezonde omgeving kunt leren. Ook in de kantine en de automaten kun je alleen gezonde producten krijgen.

Gezonde school

Op TalentStad Praktijkonderwijs eten we zo gezond mogelijk. Zo kun je bij ons alleen gezonde producten kopen in de kantine en uit de automaten. We doen dit omdat het belangrijk is dat jij gezond leeft en je goed ontwikkelt. Als je gezond bent is de kans groter dat je goed presteert op school en op je werk!

Je leert ook wat gezond gedrag is (de theorie). In de kantine kun je dat wat je geleerd hebt in de praktijk brengen.

Gezondere kantine

Wij bepalen niet zelf wat gezond is: daarvoor kijken we naar wat het Voedingscentrum hierover zegt. Wat betekent dit:

De kantine biedt in elke productgroep (zoals dranken, brood, zuivel) minstens één betere keuze. Binnen de verschillende aangeboden productgroepen biedt de kantine minstens één betere keuze aan. Dit geldt ook voor het aanbod in de automaten.

Ook water drinken is belangrijk. In de kantine en in de automaten kun je altijd water kopen. Ook is er een watertappunt waar je water uit mag tappen.

info@talentstadpraktijkonderwijs.nl

8041 AH Zwolle